BT Rehber Öğretmenlerinin Görev Tanımları Güncellendi

Fatih Projesi Kapsamında yapılan BT Rehberliği görevlendirmeleri ile ilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 30.12.2015 tarih ve 13507730 sayılı yazısıyla “Fatih Projesi BT Rehberliği Görevi” verilmesiyle alakalı yapılacak görevlendirmelerin esasları belirlenmiş ve formları doğrultusunda yapılması gerekenler sırlanarak Fatih Projesi BT Rehber öğretmenlerin görevleri açıklanmıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 10.02.2020 tarih ve 2969663 sayılı yazısıyla da Fatih Projesi BT Rehberliği Görevi” verilmesiyle alakalı yapılacak görevlendirmelerin esaslarına eklemeler yapılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 19.08.2020 tarih ve 10930287 sayılı yazısıyla da Fatih Projesi ile Bilişim Teknolojileri araçlarının ve elektronik içeriklerin öğrenme ve öğretme sürecinde etkin kullanılması hedefi doğrultusunda BT Rehber Öğretmeni görevlendirmelerinin Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 30.12.2015 tarih ve 13507730 sayılı yazısı ve 10.02.2020 tarih ve 2969663 sayılı yazılarında belirtilen esaslar çerçevesinde yapılması ve Fatih Projesi BT Rehberliği Görevleri ile Fatih Projesi Eğitmenleri Faaliyet Formu değiştirilmiştir.

İlgili değişiklikler Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sitelerindedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu